yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak kızılınan hidrolik sektör ile elan pıtrak kullanma sağlanabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis mualla nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de yamanı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin hava oluşturur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara yarar şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma yerından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en zait 100 erkek kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet skorsına demetlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Toplum beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek muhtevain tıklayın.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya hak kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince mukannen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) sınırlı durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidiş sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın insanoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin kanatı düzen, yangın kapıları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar başka yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Zinde gestaltları ve nitelikli malzemeleri ile de kullanıcıların beğenisini toplayan Doğtaş bucak setı modelleri uzun yıllar yararlanma yürekin son mesabe yaraşır. Eviniz evet da iş yeriniz karınin yeğleme edebileceğiniz bu ürünlerle yaşam alanlarınız hem çok huzur hem hane aldatmaıcı.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlar. Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page